Wilfred Schoonderbeek keert terug op oude nest Achilles ‘29.

De club waar hij ooit begon als speler en later als trainer van o.a. de 2e selectie heren, Eredivisie Vrouwen maar ook een aantal jeugdteams van de Regionale Jeugd Opleiding is erg content met de toezegging. Voor de komende jaren zal Wilfred Schoonderbeek verantwoordelijk zijn voor het technische beleid binnen de club als Adviseur Voetbal en Opleiding. Het streven is om onze eigen opgeleide jeugdspelers uiteindelijk te laten debuteren in het vlaggenschip van de club aldus Wilfred Schoonderbeek die uitkijkt naar de samenwerking met de verantwoordelijke technische mensen binnen de club voor de 1ste selectie en jeugdopleiding.

Het is een mooie uitdaging, samen de club opnieuw opbouwen en het laten renderen van jeugd naar senioren, op een zo’n hoog mogelijk niveau. Daar trekken we een aantal jaren voor uit om uiteindelijk weer een mooie regionale club te worden met een eigen gezicht aldus Wilfred Schoonderbeek.

De club kijkt uit na de samenwerking temeer ook omdat hij bewezen heeft in de afgelopen jaren over voldoende kennis en kunde te bezitten die nodig is bij een club die een nieuwe fase ingaat met hieraan gekoppeld het laten renderen van een jeugdopleiding naar een succesvol senioren team.