Wij Vergelijken Energie (WVE), nieuwe rug-sponsor!

De sponsorcommissie is trots te kunnen vermelden dat zij een nieuwe en tweede rug-sponsor mogen presenteren. Wij Vergelijken Energie (WVE), het bedrijf van Michael Versluis, zal de komende jaren op de rug van de shirts van ons 1e elftal prijken!

Michael Versluis de man achter WVE
Michael Versluis is geen onbekende van Achilles’29. De geboren Nijmegenaar, is al op jonge leeftijd verhuisd naar Groesbeek. In zijn tienerjaren werd hij lid van Achilles’29. “Van voetballer, trainer tot vrijwilliger. Ik heb de gouden tijden mee beleefd bij Achilles’29”, aldus Michael. Momenteel is Michael leider van het 2e elftal van Achilles’29 en tevens mouwsponsor van dit senioren zaterdagteam.

Waarom WVE in relatie tot Achilles’29?
Michael Versluis: “Ik heb een hart voor deze club! Van kinds af aan ben ik al betrokken bij deze zwart-witte vereniging en om die reden wil ik ook graag bijdragen aan de wederopbouw van Achilles’29. 

“Ik wil samen bouwen aan een mooie vereniging met een gezonde ambitie. Als het mijn bedrijf goed gaat mag Achilles daar best van meegenieten” .

Wat is Wij Vergelijken Energie?
Michael heeft zelf jarenlange ervaring in de energiebranche. Nadat hij langere tijd in loondienst had gewerkt, heeft hij in 2018 besloten om zelfstandig ondernemer te worden en hij startte zijn bedrijf: Wij Vergelijken Energie. WVE is een platform waar particuliere en zakelijke energieverbruikers haar contracten kunnen af sluiten tegen scherpe tarieven. “Wij nemen alles uit handen voor de klant en regelen direct alles gezamenlijk mét de klant. Het is heel laagdrempelig en mensen zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen, wij kunnen enkel helpen en adviseren. Wij zorgen ervoor dat onze klanten niet alleen per direct maar ook in de toekomst van gunstige energietarieven profiteren”, aldus Michael.

Nog niet overtuigd van WVE? Hoofdsponsor Achilles’29, Cool Car Nederland, wél!
Bas van Loon, van Cool Car was op zoek naar een nieuwe leverancier op het gebied van energie De sponsorcommissie bracht hem vervolgens in contact met WVE. Bas van Loon spreekt dus inmiddels uit ervaring: “Als bedrijf of particulier is energie een lastig verhaal. Je wordt constant benaderd door partijen die de beste deal kunnen aanbieden, het was voor mij nooit echt doorzichtig. Na een gesprek met Michael werd mij echter een hoop duidelijk. Zo vertelde Michael mij dat energieleveranciers liever 3 jarige contracten afsluiten omdat er dan een boeteclause op zit, hierdoor kun je lastig oversluiten. Wij hebben nu op advies van Michael een éénjarig contract afgesloten omdat de tarieven op dit moment relatief hoog zijn. Wij hebben dus een kostenbesparing gerealiseerd en WVE geeft ons een seintje als de prijzen dalende zijn zodat we tegen gunstigere voorwaarden opnieuw kunnen oversluiten. Over energie maken wij ons niet meer druk, dat is bij WVE in goede en vertrouwde handen”.

Komende weken zullen we de werkwijze van Wij Vergelijken Energie verder uitlichten en waarom de keus voor u dan wellicht ook snel gemaakt is!

www.wve.nl

Wij Vergelijken Energie