Welbie sanitair nieuwe business partner

Al enkele jaren zijn Jeroen en Emmy trotse eigenaar van Welbie Sanitair aan de Industrieweg in Groesbeek. Zeg je Welbie dan zeg je sanitair. Het is een begrip in Groesbeek en omgeving.

Sinds dit seizoen is Welbie Business Partner bij Achilles’29

Veel particulieren, ZZP’ers en klusbedrijven weten de weg wel te vinden naar Welbie Sanitair in Groesbeek. Je kunt er de hele dag terecht voor een breed assortiment installatiematerialen. Je vindt er alles voor de installatie van waterleidingen en afvoeren, cv-ketels en centrale verwarmingen. Ook op het gebied van radiatoren, ventilatie en dakbedekking staan zij voor je klaar. Een groot deel van deze materialen zijn tevens verkrijgbaar in haar eigen webshop.

Neem eens een kijkje in de showroom in Groesbeek. Laat je inspireren door de verschillende badkameropstellingen, tegels en accessoires. Ben je op zoek naar installatiematerialen voor een klus in of om je huis? Dan vind je bij de installatiebalie in de showroom alles wat je zoekt. Deskundige specialisten staan er voor je klaar. Of je nu advies wil in materiaalkeuze of toe bent aan een unieke badkamer op maat? Geen probleem. “We denken mee met de klant en adviseren hen graag”

Jeroen en Emmy runnen naast Welbie Sanitair ook Hoogstraten installaties. Een erkend installatiebedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt hier terecht voor cv-onderhoud, leidingwerk, ventilatiesystemen en duurzame verwarmings- en koelingstechniek. Het team installateurs bestaat uit goed opgeleide medewerkers met een erkende opleiding en in het bezit van diverse certificaten.

Neem eens een kijkje op de website: Welbie.nl of kom langs op de Industrieweg 11 in Groesbeek.

Welbie