WAT NIET GAAT MAAKT ROVERWOOD OP MAAT!

Het bedrijf van assistent-trainer, Ronald Verhoeven, treedt toe tot het Business Collectief van Achilles’29. Roverwood is gevestigd op de Ambachtsweg 13C in Groesbeek. Het bedrijf dat hobbymatig begonnen is met het vervaardigen van steigerhouten meubels is uitgegroeid tot een gespecialiseerd houtverwerkingsbedrijf. Roverwood maakt met allerhande houtsoorten, zoals Eiken, Douglas en Multiplex de complete inrichting van zowel binnen- als buitenmeubels voor huizen en tuinen.

Uw nieuwe meubels op maat gemaakt of uw oude meubels een tweede leven geven? Roverwood biedt met haar specialistische maatwerk en persoonlijke service de oplossingen die u zoekt. Benieuwd naar de houtmogelijkheden voor bij uw thuis? www.roverwood.nl

Waarom Roverwood is toegetreden tot het Business Collectief van Achilles’29? Ronald Verhoeven: “Ik wil graag de club weer helpen om er bovenop te komen. Het gevoel terug te krijgen van mijn 1e periode bij Achilles’29, namelijk die gezellige en warme verenging. In de rol van assistent-trainer probeer ik dit in eerste instantie over te brengen op de groep spelers, maar anderzijds probeer ik ook mijn zakelijke bijdrage te leveren en meer naamsbekendheid te generen. Uiteindelijk ben je toch ook ondernemer!”.

Esmat Shanwary, aanvoerder Achilles’29: “Geweldig dat onze assistent-trainer Ronald de club zowel binnen het veld als daarbuiten steunt. Dat is clubliefde! Dit weergeeft ook onze band binnen het elftal. Ik hoop dat we dit op sportief gebied terug kunnen betalen, zowel naar Ronald toe als naar alle andere betrokken die ons ten alle tijden hebben gesteund!”.

Joeri Nillessen, sponsorcommissie Achilles’29: “Ondanks dat er vanwege de coronapandemie niet gevoetbald mag worden, verbindt Roverwoord zich toch aan Achilles’29; dat maakt mij trots! Achilles’29 is meer dan alleen voetbal, dit blijkt wel weer. Deze samenwerking straalt vertrouwen uit, waardoor we kunnen blijven bouwen aan een mooie toekomst voor onze zwart-witte vereniging!”.

Op de foto: Ronald Verhoeven (eigenaar Roverwood) en Esmat Shanwary (aanvoerder Achilles’29).

Roverwood