voetbal en plezier bij vriendjes- & vriendinnetjesdag

Maandag 13 mei vond de tweede editie plaats van de Vriendjes- & Vriendinnetjesdag bij Achilles’29. Een aantal van onze jeugdleden hadden hun vriendje(s) meegenomen. Zij mochten ervaren hoe het is om te trainen/voetballen bij Achilles. En dat zelfs op het hoofdveld!
De jeugd van JM07 kreeg zelfs een training van Guus Eemers, speler van het 1e elftal van Achilles. Dit maakte deze avond extra succesvol. Er heerste dan ook een goede sfeer, een warme zon, voldoende ranja en bij afloop nog lekker een zakje chips. Bij de Vriendjes- & Vriendinnetjesdag is plezier het allerbelangrijkste!

Onze jeugdafdeling groeit. Mede door het succes van de Vriendjes- & Vriendinnetjesdag hebben een aantal kinderen zich voor volgend seizoen aangemeld. Van harte welkom bij ons op de Heikant! Wil jij dat ook? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes sporten en plezier hebben? Kom dan bij Achilles. Bij ons gaan plezier en presteren hand in hand. We hebben nog een paar plekken, in alle leeftijden van 5 t/m 13 jaar, bij al onze teams voor komend seizoen. Voor meer informatie mag je ook bellen met François Stevens: 06-22 93 98 21. Aanmelden kan ook eenvoudig via de website.