Verkeersschool Beumers nieuwe business partner

Sinds dit seizoen is Verkeersschool Beumers aangesloten bij het Achilles Business Collectief. Op het eerste gezicht een vrij onbekende in Groesbeek, maar zeg je Rick van Loon dan valt het kwartje…

Vrij kort nadat Rick van Loon zijn eigen rijschool startte, heeft hij met Autorijschool de Schakel Achilles’29 altijd een warm hart toegedragen. ‘Zonder sponsoren kun je een vereniging niet draaiende houden en als ik een steentje kan bijdragen doe ik het graag’. Er is voor mij maar een club en dat is Achilles’29. Lachend; Ik kom uit een echte Achilles familie en als we bij elkaar zitten gaat het vaak maar over een ding, ‘onze club’ De thuiswedstrijden zijn vaste prik en met regelmaat gaan we ook naar uitwedstrijden.

Na bijna 20 jaar Autorijschool de Schakel begon het bij Rick weer te kriebelen. Ik merkte steeds vaker dat ik weer terug verlangde naar de vrachtwagen. Ik was jarenlang vrachtwagenchauffeur alvorens ik mijn eigen rijschool startte. Eind vorig jaar ben ik gaan afbouwen en als ZZP’er begonnen bij Verkeersschool Beumers uit Boxmeer. Verkeersschool Beumers is in Limburg en het Brabantse ten opzichte van Groesbeek geen onbekende. Men bestaat inmiddels al 60 jaar en heeft 3 locaties. Vanuit Nieuw-Bergen, Boxmeer en vrachtwagenstandplaats Heijen rijden dagelijks 3 vrachtwagens, 3 lesauto’s en een Bus – aanhanger combi op de weg.

Ofwel, voor vrijwel elke rijbewijs hebben we wel een opleiding. Tegenwoordig is C of C1 rijbewijs weer hot. Er komen steeds meer campers op de weg en vanaf 3500 kg heb je hiervoor een C rijbewijs nodig. Daarnaast kun je bij verkeersschool Beumers ook terecht voor Lange Zware Voertuigen (LZV) , Code 95 of bijscholing ervan.

Mocht jij interesse hebben in een rijbewijs of herhaalcursus, neem dan telefonisch contact op met Rick van Loon: 06-22742280. Uiteraard kun je ook een kijkje nemen op de website: www.verkeersschoolbeumers.nl

Verkeersschool Beumers