DEFINITIEF: de SUPPORTERSbus naar Zeeland RIJDT

Komende zaterdag bestaat Achilles’29 95 jaar! Een mijlpaal die we samen gaan vieren. Dat doen we met koffie en iets lekkers, de kwartfinale tegen MZC’11 en natuurlijk het Zwart Wit Feest. Op ons traditionele Zwart Wit Feest, zaterdagavond vanaf 19:30 uur in clubhuis De Kuier, maken we ook alle spelers van het jaar bekend.

Met de bus naar Zeeland
Na de sensationele wedstrijd tegen VVGZ (2-3 winst!) speelt onze hoofdmacht zaterdag tegen MZC’11. De kwartfinale van de nacompetitie voor een plek in de Eerste Klasse is in Zeeland. We hopen dat veel supporters onze mannen in Zierikzee komen aanmoedigen. Dinsdagavond bleek namelijk maar weer eens hoe belangrijk de steun van ons legioen is. We willen zaterdag een supportersbus laten rijden! Het is een lange rit; we vertrekken om 11:15 uur vanaf de Heikant. Als de wedstrijd binnen 90 minuten beslist is, zullen we rond 19:30/20:00 uur weer terug in Groesbeek zijn. De kosten voor de bus zijn € 20,00 per persoon. Aanmelden kan door een appje/sms te sturen aan René Gerrits: 06 48 54 69 50. We verdelen de plaatsten op volgorde van binnenkomst. Let op: vol is vol. Door de lange reis van Groesbeek naar Zeeland en terug, zijn de kosten hoger dan eerder gemeld. Het verzoek is om vooraf, bij instappen, contant te betalen. Dankzij een aantal sponsors hebben we het bedrag voor de supporters zelfs al lager kunnen houden. Grote dank aan de sponsoren. 

Koffie met wat lekkers in De Kuier
Voor we vanaf de Heikant vertrekken willen we jullie uitnodigen voor koffie en gebak. Vanaf 10:30 uur is iedereen welkom om onze 95ste verjaardag te vieren. Ook als je zelf met de auto naar Zeeland gaat of niet in de gelegenheid bent om naar Zeeland af te reizen. Alle leden, jong en oud, zijn vanaf 10:30 uur welkom op ons verjaardagsfeest. Om 10:30 uur vertrekken vanaf de Heikant…

Zwart Wit Feest
Zaterdagavond gaan we er een ouderwets avondje Achilles van maken. De Kuier is vanaf 19:30 uur geopend. Als de bussen (supporters en spelers) terug zijn, dan zullen ook alle spelers van het jaar gehuldigd worden. Bij Vrouwen 1, 45+, 35+, Zaterdag 2 en het eerste elftal zullen de beste spelers gekroond worden. We nodigen iedereen uit om te komen proosten op onze vereniging!

Programma Zaterdag 1 juni 2024
10:30 uur Vertrek spelersbus vanaf de Heikant
10:30 uur Koffie met wat lekkers voor onze 95ste verjaardag
11:15 uur Vertrek supporters(bus) naar MZC’11
14:30 uur Kwartfinale nacompetitie MZC’11 – Achilles’29
Maximaal 30 minuten na afloop wedstrijd terugreis naar Groesbeek
19:30 uur Zwart Wit Feest met bekendmaking spelers van het jaar

Aanmelden voor de bus
Aanmelden voor de allerlaatste plaatsen kan door een appje/sms te sturen aan René Gerrits: 06 48 54 69 50.

We zien jullie graag zaterdag op de Heikant voor een bijzondere dag, onze 95ste verjaardag. Samen togen wij ten strijd!