VBS Groep aangesloten als businesspartner bij Achilles'29

Sinds dit seizoen is VBS Groep aangesloten als businesspartner én jeugdsponsor bij Achilles’29.

Pascal van Brunschot, eigenaar van VBS; Op uitnodiging van Herbert Lentjes, mede eigenaar van Cool Car Nederland, ben ik in de voorbereiding naar een wedstrijd van Achilles’29 komen kijken. Het gevoel was direct goed en ben daarna eigenlijk iedere thuiswedstrijd met mijn vrouw en kinderen komen kijken. Lachend; Het klinkt misschien gek maar we kijken na het laatste fluitsignaal weer uit naar de volgende wedstrijd.  Ook onze kinderen hebben het prima naar hun zin en sinds kort voetbalt de jongste ook bij Achilles’29.

 

VBS groep is 10 jaar geleden opgericht en voert infra werken uit  voor grote bedrijven zoals o.a. Heijmans en APK Rasenberg. Zij geven ons opdrachten om openbare verlichting, volledige kruispunten of complete flats aan te sluiten. Hiervoor leveren wij medewerkers met de juiste kennis en kunde.

Naast het Infra werk kunnen bedrijven en particulieren bij VBS ook terecht voor elektrotechnische werkzaamheden, zonnepanelen en laadpalen. Wij helpen onze klanten persoonlijk met het maken van de juiste keuze, vervolgens wordt alles in eigen beheer door vakkundig personeel uitgevoerd.

 

Wij ontzorgen de klant van A tot Z en zijn 24/7 beschikbaar voor storingen.

We zijn niet de grootste maar streven wel naar perfectie. Ons hechte team kent elkaar door en door en vertaald dat enthousiasme naar de klant.