Achilles’29 heeft in Van Duinen Reclame uit Weurt haar partner gevonden die de komende seizoenen op de rug van het shirt zal prijken.

Leon Woudstra: “Ik heb een verleden bij Achilles’29. Mijn beide zonen hebben hier gevoetbald en ik ben trainer geweest. Wij dragen de club een warm hart toe en wij vinden het mooi om te zien hoe een grote groep vrijwilligers bezig is om de club weer op te bouwen, daar willen wij graag een steentje aan bijdragen. De kracht Van Duinen Reclame is dat wij geloven dat ons eindproduct een waanzinnige biedt. Wij gebruiken de beste machines om het ‘aanzicht’ onweerstaanbaar te maken.”

Van autobestickering, spandoeken en reclameborden tot aan interieur, kleding, drukwerk en stickers, Van Duinen Reclame heeft een breed portfolio aan mogelijkheden. RKSV Achilles ’29 heeft in Van Duinen Reclame dé partner gevonden die zowel Achilles’29 als haar partners en sponsoren een onweerstaanbaar aanzicht kan geven dat zij verdienen!

Over Van Duinen:

Na jaren in de branche gewerkt te hebben heeft Hans van Duinen in 2002 de stoute schoenen aangetrokken om van Duinen Reclame officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Hans begon op zolder met een van de eerste snijplotters een pinfeed plotter met een breedte van 30cm. Op zolder werden er reclameborden gemaakt voor voetbalvelden en kleine bestickeringen.

Na een tijdje was het bedrijf uit de voegen gegroeid en werd het bedrijf voortgezet op de van Heemstraweg bij de boer in de schuur. Daar werd de plotter ingeruild voor een bredere, 60cm plotter en nog wat later voor de eerste Summa 120d plotter. Ook werd in 2004 een Roland 300V print- & cut printer aangeschaft. Dit was op dat moment “revolutionair”. In de wijde omgeving waren er hier niet veel van.

Toch werd het pand na een tijdje toch te klein en is het bedrijf verhuist naar de Metaalweg. In de tijd op de Metaalweg is er een Roland SV640 gekomen, een 160cm Laminator en een Summa S 140D plotter. Omdat we toch voorop willen lopen

op de concurrenten hebben we afgelopen jaar geïnvesteerd in een nieuwe printer, nieuwe laminator en een nieuwe plotter. Ook zijn we in augustus 2018 verhuisd naar de Scheidingsweg waar wij de kwaliteit kunnen leveren die van ons verwacht wordt.

Omdat het, met alle machines, toch te klein werd hebben we een tweede vestiging geopend, waar we het design verzorgen en het productiewerk. Zo zijn we op de toekomst voorbereid.

Leon Woudstra en Hans van Duinen van harte welkom bij het Business Collectief van Achilles’29!