Van de voorzitter: Nieuw seizoen thuis op De Heikant

Voor het kampioenschap van 1964 schilderde Emmanuel Houben het spandoek van het ‘Het Onverwoestbare Achilles’. Het spandoek is het symbool van de veerkracht van de vereniging geworden. Na een zware periode breekt er een nieuwe fase aan voor Achilles’29. Dit seizoen moet het keerpunt worden. Sportief en als verenging.

Kampioensjaar 1964

Ambitie

De ambitie van de mannen van Patrick Pothuizen is duidelijk: Weer stijgen op de voetballadder. Er staat een team dat deze ambitie mag uitspreken. Een ambitie die ook past bij Achilles. We spelen dit seizoen in de Tweede Klasse waar we veel nieuwe clubs gaan ontmoeten. Een mooie uitdaging. Onze thuiswedstrijden zijn op zaterdagavond om 18:00 uur. De eerste thuiswedstrijd is zaterdag 30 september. We spelen dan tegen GRC-14. Na de wedstrijd zorgen dj’s Theon en Melvin voor de beste derde helft. Om het feest in De Kuier compleet te maken is er een gastoptreden van Dave van Well. Deze rasartiest staat bekend om zijn geweldige stem en maakt er op elke gelegenheid een feest van!

Weer bij Achilles horen

Steeds vaker zien we vertrouwde gezichten weer op hun zo geliefde Heikant. Ook de groei van de jeugd zet door. Het is geweldig om te zien dat er op zaterdagochtend weer gevoetbald wordt op De Heikant, dat papa’s en mama’s en opa’s en oma’s trots langs de lijn staan. Steeds meer mensen, jong en oud, willen (weer) bij Achilles horen.

Jeugd

Voetbal bindt ons

Voetbal bindt ons. Toch zijn we al ruim 90 jaar meer dan alleen voetbal. We luiden samen het nieuwe jaar in, vieren carnaval, de allerkleinsten zoeken eieren met de Paashaas of we hebben een gezellige avond met onze vrijwilligers in De Kuier.

Bedrijvigheid

De bedrijvigheid neemt toe door alle ondernemers die Achilles (weer) zijn gaan ondersteunen. Ruim tachtig bedrijven zorgen er voor dat al onze teams er piekfijn bijlopen, dat de jeugd op kamp kan en dat alle faciliteiten op De Heikant aanwezig zijn.

Ik wil iedereen, leden, supporters en sponsors bedanken voor de steun en het vertrouwen. Alle teams wens ik een sportief seizoen. We gaan elkaar weer zien bij Achilles. Iedereen is van harte welkom!

Pjotr van der Horst

Voorzitter Achilles ’29