Vacature verzorger eerste elftal

Voor onze club Achilles’29 in Groesbeek zijn wij voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een nieuwe verzorger voor ons eerste elftal. Ons eerste elftal komt momenteel uit in de 2e klasse van het amateurvoetbal.

Wat zoeken wij?
Je bent verantwoordelijk voor de medische begeleiding op de trainingsavonden (maandag en woensdag) en wedstrijddagen (zaterdag) van de 1e selectie. Daarbij werk je nauw samen met hoofdtrainer Patrick Pothuizen.

Een relevante opleiding als sportmasseur met bij voorkeur een opleiding als fysiotherapeut (eventueel in opleiding) en affiniteit met voetbal of sport in het algemeen is een pre.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden naast een prestatieve en gezellige omgeving een passende vergoeding. Tevens zijn wij bereid te investeren in relevante opleidingen en ontvang je een passend kledingpakket. Tevens kom je te werken binnen een vereniging met fantastische faciliteiten.

Mocht je jezelf herkennen in deze vacature dan ontvangen wij graag per e-mail een CV op ons e-mailadres tc@rksvachilles29.nl.

Voor vragen of het kenbaar maken van interesse kunt u contact opnemen met hoofd technische zaken François Stevens (06-22939821).

Verzorger