Ter Maat BV nieuwe businesspartner

Vanaf komend seizoen is Ter Maat BV aangesloten bij het Achilles Business Collectief

Of het nu gaat om de perfecte sierbestrating in uw tuin, groot grondverzet of bestrating van parkeerplaatsen, met ter Maat bestratingen, infra & slooptechniek kiest u voor professionele stratenmakers die weten waar ze het over hebben.

Koen van de Voort, bedrijfsleider bij Ter Maat en betrokken Achilles supporter;

Wij zijn een veelzijdig aannemersbedrijf. Naast het machinaal aanbrengen van elementenverharding, kunt u bij ons terecht voor riolering-, grond- en sloopwerkzaamheden. Wij zijn specialist in machinaal straatwerk, maar ook zeer bedreven in het ‘ouderwetse’ hamer straatwerk. Met ons team van vaste medewerkers en betrouwbare partners, werken wij dagelijks aan grote en kleine projecten. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, gemeenten en particulieren in Gelderland, Overijssel, Utrecht en Noord-Brabant. Maar neem ook gerust contact met ons op voor een klus ergens anders in Nederland.

Met onze mobiele zagerij voeren wij verschillende werkzaamheden uit zoals het zagen van passtukken voor beton- en gebakken bestrating, het zagen van gevelstenen en andere diverse steenmaterialen. Tot slot kunnen wij met onze mobiele zagerij allerlei soorten bestratingen zagen op een locatie naar wens.

Koen tot slot; Wij willen met onze bijdrage Achilles ondersteunen in de breedste zin van het woord en wensen hen veel succes komend seizoen!

www.termaatbv.nl | info@termaatbv.nl | 0315 – 640 466 |

Ter Maat BV