SMV Milieukundig Veldwerk treedt toe tot het Achilles Business Collectief

Met ruim 25 jaar ervaring in de bodembranche in binnen- en buitenland beschikt SMV Milieukundig Veldwerk over een brede en parate kennis van de bodem en de opbouw daarvan.  Om hier meer over te weten en te horen zitten we aan tafel met Francois Stevens, 47 jaar, eigenaar van SMV en tevens zeer nauw betrokken binnen onze vereniging.

Als 5 jarige begon ik bij Achilles’29 als voetballer en doolde wat rond op het veld. Dat heb ik een aantal jaar gedaan tot de C. Toen hebben John van Loon, destijds keeper en ik van positie geruild en ben ik nooit meer onder de lat uit gekomen. Zowat alle elftallen bij Achilles’29 heb ik doorlopen tot en met het eerste elftal aan toe waar ik een wedstrijd of 8 in de Hoofdklasse heb gekeept. Met uitzondering van een paar tussenposen ben ik altijd bij Achilles’29 te vinden geweest.

Ik was en ben eigenlijk altijd op het veld te vinden en daarmee is de link naar de dagelijkse werkzaamheden snel gemaakt. Waar voor een speler en keeper de voetbalmat het liefst zo strak mogelijk is, kom ik in mijn dagelijkse werk op de meest vreemde bodem. Naast de kennis van de bodem bieden we onze opdrachtgevers een breed netwerk van collega ondernemers waarmee we de volledige markt bedienen. We geven kwalitatief advies en denken met onze klanten mee. We werken veel voor ingenieursbureaus, aannemers, gemeenten en zijn regelmatig  in de Rotterdamse Botlek te vinden om een bodemanalyse uit te voeren. 

Het belangrijkste binnen ons werk zijn onze certificaten. Het is van groot belang dat ons werk correct uitgevoerd word en daarom beschikken wij over de juiste certificaten.

Voor particulieren zijn we een interessante partner omdat we kort en snel kunnen schakelen van onderzoek tot rapportage. Door onze kennis hebben we direct een advies en prijsinformatie paraat en werken wij samen met gerenommeerde adviesbureaus. Als de overheid vraagt om onderstaande zaken dan kunnen wij u van dienst zijn om aan de eisen van de overheid te voldoen :

Wij helpen u bijvoorbeeld aan een schone grond verklaring zodat er een bouwvergunning verleend kan worden.

Wat heeft SMV  doen besluiten om tot het Achilles Business Collectief toe te treden. Simpel ik ben nogmaals nauw betrokken bij de vereniging, zit in de TC en train de keepers van de selectie. Met deze businessstap wil ik een steentje bijdragen in de opbouw van onze mooie vereniging en helpen in de lastige tijd waarin vrijwel  iedere vereniging door corona in terecht is gekomen. Ik zie hoe iedereen keihard bezig is de vereniging weer op te bouwen en daar wil ik aan meehelpen.

Wilt u meer weten over SMV Milieukundig Veldwerk of heeft u een vraag? Neem eens een kijkje op de website:   www.smvmilieu.nl of bel met Francois: 06-22939821

SMV Milieukundig