Samenwerking Achilles’29 en Germania leidt tot een gezamenlijk nieuw jeugdplan!

In ons nieuwe (en vernieuwende) jeugdvoetbalplan gaat het erom dat kinderen met plezier beter leren voetballen en zich sociaal-emotioneel ontwikkelen.

Wij zijn verenigingen, waarbij de prestatiesport en breedtesport een even belangrijke rol spelen binnen de vereniging. Elk jeugdlid is gelijk en wordt gezien. We maken geen onderscheid in achtergrond, afkomst en religie.

Wij willen van elke leeftijdsgroep minimaal 1 team kunnen vormen, waardoor de doorstroming gewaarborgd is en blijft.

Dit plan gaat zich onderscheiden door een professionele organisatie te zijn, gebruik te maken van goed opgeleide trainers, alle medewerkers en vrijwilligers dienen in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

De trainingen laten we deels verzorgen door gekwalificeerde trainers, die kinderen meer leren dan voetbal alleen. Alle trainers bieden wij een cursus aan die ze bij de KNVB kunnen volgen. Naast de trainer zal er een elftalleider zijn om zo het 4-ogen beleid te waarborgen.

Voor het seizoen 2021-2022 kunnen jeugdleden gratis sporten, vooropgesteld dat leden minimaal 2 seizoenen lid blijven.

We zien graag dat kinderen doorgroeien en blijven sporten. Dit willen we doen door;

  • Uitdagende trainingen
  • Toernooien
  • Wedstrijden in competitieverband
  • Persoonlijke begeleiding
  • Jaarlijks terugkerende activiteiten
  • Leeftijdsgebonden activiteiten

Wij betrekken alle belanghebbenden in ons project zoals, KNVB, gemeente Berg en Dal (afdeling Sport en Welzijn), sponsoren maar vooral de leden en ook de ouders.

Betrokkenheid van ouders (in welke vorm dan ook) wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij Wilfred Schoonderbeek (mail: avo@rksvachilles29.nl tel.: 06 -10 94 95 90) en Randy van den Broeke (mail: r.vandenbroeke1@upcmail.nl tel.: 06 – 54 61 17 10).

Wilt u liever persoonlijk contact, op zaterdag 29 mei a.s. hebben wij van 10.00-13.00 uur in de bestuurskamer op Sportpark Noord de tijd om u te woord te staan.

Besturen RKSV Achilles’29 en Germania