Reünie lagere elftallen

Was jij het dreh-und angelpunkt van het legendarische Achilles 3? Of de middelcirkel-regisseur van Achilles 6? ‘Waar speel ik vandaag coach….?’ Staan de speeches van wijlen Achilles 5-coach Wiel Coenen nog in je geheugen gegrift? Of speelde je ver onder je niveau bij Achilles 7? Heb je nog pijn aan je oren van de bouwradio van Achilles 4? Hoe beviel de overgang van de zondagmorgen naar de zaterdagmiddag? Tijd om herinneringen op te halen, en de mooiste anekdotes nogmaals de revue te laten passeren!

Een aantal leden heeft naar aanleiding van het opduiken van een aantal oude elftalfoto’s bij de activiteitencommissie gesuggereerd dat het leuk zou zijn om een reünie te organiseren. Dit willen wij uiteraard graag organiseren en faciliteren, maar daarbij hebben we wel jullie hulp nodig met name op het gebied van mensen bereiken via social media.

Super Saturday

De reünie staat gepland voor zaterdag 20 november a.s.; ons eerste elftal speelt die dag een thuiswedstrijd tegen Capelle, en we kunnen spreken van een Super-Saturday, want ons tweede team speelt al om 14.00 uur de ultra-derby tegen Germania 2.

De bedoeling is dat we te gast zijn bij beide wedstrijden; Achilles stelt toegangskaarten beschikbaar voor hen die (nog) geen lid (meer) zijn. Na de wedstrijden barst het feest los in de kantine m.m.w. een DJ.

Houd de Social Media-kanalen van Achilles dus de komende dagen goed in de gaten, en zoek alvast in je archieven naar oude elftalfoto’s, deel ze via de genoemde kanalen, en achterhaal (indien nodig) al je oud-team-genoten via FaceBook, Instagram, LinkedIn etc.

We gaan er met z’n een gezellige Achilles-dag van maken!

Met sportieve groet,

De activiteitencommissie

Super Saturday