René – Erik Bouw; van Supporter naar Goudpartner!

We gaan terug naar februari 2014 als René en Erik van het gelijknamige bouwbedrijf de stoute schoenen aan trekken en zich laten inschrijven om voor zichzelf te beginnen…

Bouwbedrijf René-Erik Bouw bestaat uit René Gerrits en Erik van de Wege. Wij hebben beide onze basis in de bouw. Samen hebben we ruim 50 jaar allround ervaring, opgedaan op alle terreinen van nieuwbouw, renovatie, aan- of verbouw en onderhoud, zowel uitvoerend als organisatorisch. Nadat we jaren voor een werkgever hadden gewerkt was dit een mooie uitdaging om voor onszelf te werken.

We zijn nu ruim 8 jaar verder en ik heb er nog geen moment spijt van aldus René. Samen met de klanten ideeën uitwerken en de opdracht uitvoeren tot een resultaat waar zowel onze klanten als wij dan heel blij van worden!

René is bij Achilles geen onbekende. Ik ben ruim 45 jaar lid. Ik heb jarenlang mijn voetbalkwaliteiten op gepast niveau mogen tonen en ben daarnaast nauw betrokken geweest in diverse commissies. Hoogtepunt is het organiseren van het jaarlijkse jeugdkamp. Vermoeiend maar een weekend lang de stralende gezichten van de kinderen zien is waar we het voor doen!

Een aantal jaar geleden werd mij gevraagd of ik wilde aansluiten bij de sponsorcommissie. Bij mijn jawoord werd uiteraard direct de vraag gesteld om dan ook maar een “bordje te doen” .

Lachend: het werkt aanstekelijk want als je bord er eenmaal hangt kijk je stiekem toch snel op social media of jouw bord te zien is.

Het heugelijke nieuws dat we terug konden naar de vertrouwde Heikant gaf ons een boost die ik van tevoren niet had zien aankomen. Met hoeveel passie alle Achillesleden duizenden uren bezig zijn geweest…ongekend.

Toen de twee hoeken van de staantribune voor reclame vrijkwamen heb ik met mijn compagnon Erik gesproken over een volgende stap. Erik heeft niets met voetbal, enkel de derde helft, maar was snel overtuigd; “we gaan het doen, we worden goudpartner” We ondersteunen de vereniging in de breedste zin en willen een basis gaan leggen voor de toekomst.

Als ik nu de Heikant op fiets en ik zie onze borden hangen dan ben ik dubbel trots. We zijn weer terug op de Heikant en in al die jaren hebben Erik en ik toch maar een mooi bouwbedrijf neergezet. Straks hangt bij de ingang nog een mooie vlag met onze bedrijfsnaam. Ik ben er van overtuigd dat deze vlag de komende jaren de goede kant op blijft waaien.

René en Erik staan voor kwaliteit met een persoonlijke benadering.

Samen met u kunnen wij uw plannen vormgeven, uitwerken en volledig in eigen beheer uitvoeren. Zo garanderen wij een optimaal resultaat. Omdat de lijnen kort zijn en wij kleinschalig werken, blijven de kosten binnen de perken. U houdt overzicht en door openheid en eerlijkheid weet u precies waar u aan toe bent.

Bent u een particulier of heeft u een kleine onderneming: bespreek uw wensen met ons en ontdek hoe het ook kan.
Neem eens een kijkje op rene-erikbouw.nl of bel voor een vrijblijvende offerte naar:

René: 06- 48546950
Erik: 06-48546951

René Erik Bouw