De technische commissie van Achilles’29 is zeer verheugd te kunnen melden dat Patrick Pothuizen ook volgend seizoen als hoofdtrainer aan de club verbonden is.

Pothuizen (49) werd in de loop van dit seizoen als vervanger van Ruud Kaiser aangesteld en tekende destijds een contract tot het einde van het seizoen. Beide partijen zijn dermate tevreden over de samenwerking dat er snel een akkoord over de contractverlenging bereikt werd.

Pothuizen debuteerde bij Achilles’29 direct met een lang verwachte overwinning op Sc Feyenoord en niet veel later werd ook Spijkenisse aan de zegekar gebonden. De ontwikkeling van de ploeg én de geboekte resultaten maken dat er veel vertrouwen is in het vervolgen van een succesvolle samenwerking

Ook Martin Paijmans en François Stevens verlengen

Naast de verlenging van Patrick Pothuizen valt er nog meer goed nieuws te melden, want ook verzorger Martin Paijmans en keeperstrainer François Stevens blijven aan Achilles’29 verbonden. Ook bij hen geldt dat alle partijen zeer tevreden zijn over de samenwerking en dat een langer verblijf daarmee een logisch gevolg is.

Patrick Pothuizen