Nikkelen elektrotechniek laat Achilles’29 weer zichtbaar scoren!

De sponsorcommissie is verheugd te kunnen melden dat Achilles’29 vanaf komende thuiswedstrijd, zaterdag 4 november aanstaande, weer beschikt over een scorebord. Het huidige scorebord werkte al jaren niet meer en was zo verouderd dat onderdelen ook niet meer verkrijgbaar waren.

Het kwam tijdens de laatste ALV al aan de orde en de wens van vele leden om te kijken naar een nieuw scorebord.  De sponsorcommissie is ermee aan de slag  gegaan, en het is gelukt!

Nikkelen elektrotechniek uit Groesbeek is voor komende jaren weer partner geworden en heeft Achilles’29 geholpen met een nieuw scorebord!

Nikkelen is geen onbekende en was in het verleden o.a. ook broeksponsor van Achilles’29.  Na enkele jaren van afwezigheid is ook Nikkelen weer terug op de Heikant.

Theo Wijers, algemeen directeur van Nikkelen elektrotechniek; ‘Natuurlijk hebben we de ontwikkelingen van Achilles altijd gevolgd. Het enthousiasme en de drive die zij de laatste jaren hebben, heeft ons mede doen besluiten om hen te helpen en weer in te stappen’.  Achilles’29 timmert hard aan de weg, weet weer regelmatig wedstrijden te winnen en daar hoort een scorebord bij. Dat wij daar een steentje aan bij kunnen dragen is als Groesbeeks bedrijf alleen maar mooi.’

Nikkelen elektrotechniek is ruim 60 jaar actief in de elektrobranche en destijds opgericht door Truus & Bertus Nikkelen. In de loop der jaren is Nikkelen een gerenommeerde naam in de regio en ver daarbuiten. Elektrotechniek is de verzamelnaam voor de technische vaardigheid die zich bezighoudt met alle toepassingen aangaande elektriciteit. Specialisten in elektrotechniek heten ook wel elektrotechnici of in de volksmond elektricien. Nikkelen is een full service elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld tot een van het meest vooraanstaande elektrotechnische bureaus van Nederland. Nikkelen mag zich dan ook met recht een specialist noemen in elektrotechniek.

Het specialisme van Nikkelen is te veel om te benoemen. Neem eens een kijkje op de website om te zien wat zij allemaal in huis hebben: www.nikkelen.nl

Nikkelen elektrotechniek B.V. | Hulsbroek 38 | Groesbeek | 024 – 397 16 58 | info@nikkelen.nl

Nikkelen