Martin Paijmans nieuwe verzorger Achilles’29

Martin Paijmans wordt per ingang van het nieuwe voetbalseizoen verzorger van het eerste elftal van Achilles’29. De 58-jarige Paijmans gaat de functie combineren met HVCH, waar hij als verzorger van het dames team op dinsdag en donderdag actief blijft.

Paijmans is geen onbekende in de regio. Als verzorger heeft hij zich de afgelopen jaren ingezet voor het vrouwenteam van SC Woezik, dat in de topklasse actief is. Ook bij HVCH werkt hij als verzorger van het vrouwenteam. Daarnaast heeft Paijmans zich onder andere ingezet voor de eerste elftallen van Quick 1888 en Roda’28.

De afgelopen jaren heeft Paijmans zich steeds meer gestort op het vak als verzorger/sportmasseur. Zo heeft hij de opleidingen sportmasseur, blessurepreventie en sport therapie met goed gevolg afgesloten. Naast deze opleidingen heeft Paijmans zich door het volgen van cursussen ook gespecialiseerd in onder andere sportmassage bij voetballers en allround conditie en hersteltraining.

Paijmans gaat zich bij ons eerste elftal inzetten als verzorger op zowel trainingsavonden als wedstrijddagen. Daarnaast zal hij zich gaan bemoeien met de invulling van de warming up, de core stability en zal hij de hersteltraining van spelers op zich nemen.

De technische commissie van Achilles’29 is zeer verheugd over het aantrekken van Paijmans en kijkt uit naar de samenwerking.