LUCIEN ROEFFEN AANGESTELD ALS HOOFDTRAINER ACHILLES'29

Achilles’29 heeft Lucien Roeffen aangesteld als hoofdtrainer. Met Roeffen aan het roer wil Achilles promotie afdwingen. Achilles mag als winnaar van de eerste periodetitel deelnemen aan de nacompetitie. Roeffen is ook hoofdcoach bij HBV Beers, dat uitkomt in de Zondag Vierde Klasse.

Pjotr van der Horst, voorzitter van Achilles: “We zijn Lucien dankbaar dat hij op zo’n korte termijn wil instappen. Hij gaat per direct aan de slag. Samen met de staf en de spelers wacht er een enorme uitdaging: het maximale uit de nacompetitie halen. Namens alle leden, supporters en sponsors wens ik Lucien veel succes de komende weken. ”

Lucien Roeffen, hoofdtrainer van Achilles: “Achilles is één van de meest aansprekende clubs uit onze regio en hoort wat mij betreft echt op een hoger niveau thuis. Ik vind het een enorme uitdaging om samen met mijn staf en de spelers de periodetitel te verzilveren. We gaan alles op alles zetten om weer het Achilles van de eerste periode te zijn. Ik kijk er naar uit om op de Heikant aan de slag te gaan.”

Roeffen debuteert zaterdag voor eigen publiek. Achilles speelt om 18:00 uur thuis op de Heikant tegen SVW. In de laatste wedstrijden speelt Achilles nog tegen Tricht, Roda Boys, Hardinxveld en Nivo Sparta. Het is voor de witzwarten van belang om, met het oog op het programma in de nacompetitie, zo hoog mogelijk te eindigen. Achilles staat nu 4e en heeft 10 punten achterstand op koploper Roda Boys.

Roeffen is aangesteld voor de rest van dit seizoen. Volgend seizoen is Rob Bouman hoofdtrainer op de Heikant.