Leeroy Schorea per direct naar Achilles’29

De technische commissie is met Leeroy Schorea een overeenkomst voor de duur van tenminste één seizoen overeengekomen. Schorea komt over van de amateurs van NEC.

Met de komst van de 26-jarige Nijmegenaar bouwt de technische commissie extra zekerheid in, daar een drietal spelers binnen de huidige selectie met (mogelijk langdurige) blessures kampen.

Leeroy begon met voetballen bij Quick 1888, maar werd al snel opgepikt door Vitesse. In Arnhem doorliep de verdediger annex middenvelder vervolgens de gehele jeugdopleiding. Zijn ontwikkeling was veelbelovend, waarop Leeroy de overstap naar Jong Vitesse mocht maken. Een echte kans in Vitesse 1 bleef uit, waarna hij na 2 seizoenen Jong Vitesse, de deur in Arnhem achter zich dicht trok. In 2018 maakte Leeroy zijn opwachting al op de Heikant, hij kwam uit voor Jong Achilles en speelde later, onder Stefan Muller, in het eerste elftal in de Hoofdklasse. Na een uitstapje naar de amateurs van NEC, keert Leeroy nu dus terug op de Heikant.

De technische commissie over het aantrekken van Leeroy: “We zijn verheugd met het aantrekken van Leeroy. Met hem halen we een technische goede voetballer, met veel drive en een winnaarsmentaliteit in huis. Gezien de huidige blessures blijven we daarnaast in de breedte goed bezet.”

Welkom terug, Leeroy en veel succes.

Leeroy Schorea