Krebbers Dakbedekkingen nieuwe businesspartner

Vanaf dit seizoen is ook Krebbers Dakbedekkingen aangesloten bij het Achilles Business Collectief. Als kinds af aan is eigenaar Robert Krebbers verbonden aan de wit zwarte. Vanaf de Wylerbaan keek Robert vroeger vanuit de zolderraam al op de Heikant. Opgegroeid tussen de dakpannen begon hij jaren later succesvol zijn eigen dakdekkersbedrijf. Zoon Xem voetbalt inmiddels ook in de jeugd van Achilles en daarmee is de keus om bij het businesscollectief aan te sluiten makkelijker geworden.

Met Hellend-dak verzorgen wij al jaren een compleet concept voor alle hellende daken en voor alle verschillende behoeftes van onze klanten. Met ons totaal concept ontzorgen wij u volledig bij de verschillende werkzaamheden rondom het hele dak. Of het nu gaat om het dekken van de dakpannen, het aanbrengen van zinken goten of een dak isolatie ter verbetering van uw energielabel; wij kunnen het voor u verzorgen!

Ons doel is om altijd met u mee te denken in al uw wensen op en rondom het dak, zodat wij uiteindelijk een mooi en volledig dak concept, waar de kwaliteit gewaarborgd is, aan u kunnen aanbieden.

Wij bieden vooraf een vrijblijvend advies gesprek op locatie aan. Daar kijken we vervolgens samen naar al uw wensen en behoeftes van het dak. Kunnen wij u helpen en heeft u interesse in ons Hellend-dak concept? Dan helpen wij u graag!

Krebbers Dakbedekkingen | 06 – 24 29 1955 | info@krebbersdakbedekkingen.nl 

Krebbers Dakbedekkingen