Kerkhoff stopt, overige stafleden verlengen

De technische commissie van Achilles’29 is verheugd te kunnen melden dat vrijwel de gehele technische staf van het eerste elftal ook volgend seizoen aan het team verbonden zal zijn.

Met Ruud Kaiser was al een overeenkomst voor twee seizoenen gesloten, echter de samenwerking met de overige stafleden verloopt zo voortvarend dat er een sterke wens was om in dezelfde samenstelling verder te gaan. Nog voor het einde van het jaar kunnen we tot grote tevredenheid melden dat dit grotendeels gelukt is.

Ronald Verhoeven, Francois Stevens, Bert Kersten en André de Vries hebben allen hun jawoord gegeven, waarmee zij ook volgend seizoen de functie zullen vervullen zoals zij in het huidige seizoen vervullen. Allen hebben het dermate goed naar hun zin en zijn blij met de onderlinge samenwerking, wat hen heeft doen besluiten om met elkaar verder te gaan.

Namens Achilles’29 gefeliciteerd met het aanblijven in jullie functie. Wij zijn hartstikke blij en trots met en op jullie inzet voor de club.

Henk Kerkhoff stopt na dit seizoen

Voor Henk Kerkhoff komt er na één seizoen een einde aan de hernieuwde samenwerking met Achilles’29. Henk heeft tijdens de eerste gesprekken voor de samenwerking al aangegeven de functie te zullen vervullen om de club die hij zo’n warm hart toedraagt te helpen, maar heeft niet de intentie gehad deze functie ook na dit seizoen te vervullen. Henk en zijn vrouw Marlies hebben de sterkte behoefte om de zaterdagen zonder verplichtingen door te brengen. Het wordt naast Eendracht’30 allemaal iets teveel. Aangezien Eendracht’30 op de zondagen speelt, zal Henk zijn werkzaamheden daar wel voort zetten. Henk heeft aangegeven graag beschikbaar te blijven wanneer er nood aan de man is, dus we zullen Henk ook volgend seizoen vast nog langs of op het veld kunnen bewonderen.

Achilles’29 is Henk erkentelijk voor het feit dat hij de club voor dit seizoen uit de brand heeft willen helpen en dankt hem alvast voor zijn inzet voor onze club.

Staf Achilles'29