Jesse van Gerwen

Achilles’29 heeft zich weten te verzekeren van de diensten van Jesse van Gerwen. De verdediger annex middenvelder, woonachtig in Nijmegen, was afgelopen seizoen clubloos.

De 21-jarige van Gerwen begon zijn voetbalcarrière bij Prinses Irene, in het dorp Nistelrode. Al snel vielen zijn kwaliteiten op en kreeg van Gerwen de kans om bij VVV Venlo te gaan spelen. Uiteindelijk maakte van Gerwen de overstap naar Helmond Sport, waar hij tot en met Jong Helmond Sport gespeeld heeft.

Na zijn tijd bij Helmond Sport besloot van Gerwen zich te gaan richten op zijn maatschappelijke carrière in combinatie met spelen bij zijn oude liefde, Prinses Irene. Helaas pakte dit niet goed uit en bleek de stap omlaag niet de juiste keuze. Hierop besloot van Gerwen het voetbal op een laag pitje te zetten en zijn voetbalschoenen op te bergen, echter na één seizoen zonder voetbal, bleek het gemis te groot en besloot van Gerwen, na een gesprek met onze TC en nieuwe hoofdtrainer, volgend seizoen aan te sluiten bij Achilles’29.

Jesse, van harte welkom en alvast veel succes toegewenst.