Jamie Roeffen ook volgend seizoen speler van Achilles’29

Jamie Roeffen (20) speelt ook volgend seizoen voor Achilles’29. Speler en club hebben de overeenkomst met een seizoen verlengd.

De centrale verdediger kwam vorig jaar winterstop over van VVV-Venlo en liet sinds zijn komst een uitstekende indruk achter. Met zijn voetballende oplossingen en kopkracht speelde Jamie zichzelf direct in de basis en leek ook dit seizoen een belangrijke rol te gaan spelen in de ploeg van trainer Patrick Pothuizen. Helaas kwam aan die verwachting abrupt een einde toen bleek dat Jamie op één van de trainingen eind vorig seizoen, bij een onschuldig moment, een kruisband blessure opliep. Hem wacht een operatie en lange revalidatie.

Deze week hebben de technische commissie en speler met elkaar gezeten waarin de technische commissie het vertrouwen in Jamie heeft uitgesproken en aangegeven heeft de samenwerking graag te willen verlengen. Dit bleek wederzijds. Daarmee kan Jamie zich in alle rust richten op zijn revalidatie en verwacht de club nadien weer van zijn kwaliteiten te kunnen genieten. In de tussentijd zal Jamie een ondersteunde rol gaan innemen bij het begeleiden van onze jongste jeugdspelers.

Gefeliciteerd Jamie, veel succes met je herstel en we zien je graag weer schitteren in ons mooi tenue.