Jack de Jager & Zoon Schilderwerken partner bij Achilles’29

Sinds 1996 is Jack de Jager actief als ondernemer in de schilders branche. In 2010 is daar zoon Luke bij gekomen en sindsdien staat het bedrijf bekent als Jack de Jager & Zoon Schilderwerken.

“Wij zijn een vertrouwt gezicht bij verschillende particulieren klanten in de regio van Wijchen, Groesbeek, Nijmegen en omstreken. Ook zijn wij actief in de nieuwbouw en de grotere projecten die wij in samenwerking met onze vaste groep schilders en opdrachtgevers maken”

Jack de Jager

Jack begon 1978 zijn loopbaan als aspirant schilder bij het bedrijf waar zijn vader al 20 jaar werkzaam was. Het schilderen werd hem met de paplepel ingegoten, al snel beheerste jack veel verzetten van het schildersvak. Naar 15 jaar ontwikkelen vond Jack het tijd voor een nieuwe uitdaging en waagde de stap naar zelfstandigheid. In april 1996 werd Gebr. De Jager schilderwerken opgestart.

Luke de Jager

In 2011 is zoon Luke in dezelfde voetsporen getreden als zijn vader en zo kreeg het bedrijf zijn huidige vorm genaamd; Jack de Jager & Zoon Schilderwerken.

Achilles’29

Sinds enkele jaren hebben we een bedrijfsruimte achter René-Erik Bouw aan de Ren in Groesbeek. We werken intensief samen en hebben al vele klussen voor hen kleur gegeven. René is naast fervent lid ook al jaren sponsor bij Achilles. Op een gegeven moment ontkwamen we er niet aan om ook Achilles te ondersteunen.

We doen dit graag en vinden het mooi te horen hoeveel passie vele mensen in Achilles steken en willen we graag een steentje aan bijdragen.

We zullen vast en zeker af en toe op de Heikant te vinden zijn!

Heeft u schilderwerk en interesse?

Neem eens een kijkje op de website: jackdejager-schilderwerken.nl of bel 024-6421164 voor een afspraak en passende offerte!

Jack de Jager