In memoriam – Toos Verriet-Peters

Op 2 januari 2023 overleed op 76 jarig leeftijd Toos Verriet, echtgenote van Wiel Verriet. Nadat op 27 december 1982 onze kantine de Kuier werd geopend, waren Toos en Wiel samen vele jaren lang de uitbaters. Geheel vrijwillig zorgden ze samen dat het in ons vaste verblijf allemaal netjes was geregeld. Toos en Wiel hebben ontelbaar veel uren in de club gestoken, samen verzorgden ze ook nog eens de inkoop. En dat allemaal niet voor even maar voor vele jaren tot eind jaren negentig.

Heel veel mooie herinneringen hebben we aan die tijd. Het was altijd tot in de puntjes geregeld, orde en reinheid waren vanzelfsprekend. Toos was ook altijd druk in de weer de kaarten voor blind raden vol te krijgen waarvan de opbrengst voor de club was, onlangs heeft Toos op verzoek nog een ontwerp gemaakt waar we weer mee aan de slag zijn gegaan. De donderdagavond was altijd heel gezellig, eigenlijk te gezellig want menigeen kwam heel moeilijk weg. Als Toos met de rode krat voor de dag kwam dan wisten we echter genoeg, daar moesten de glazen op kop in en dan was het ook echt tijd om te gaan want de dag erna moest er weer worden gewerkt, door de mensen aan de tap maar ook door Toos en Wiel.

Toos had al lange tijd problemen met de gezondheid en na de laatste opname in het ziekenhuis ging het langzaamaan de verkeerde kant op en overleed Toos. Wij zijn Toos heel veel dank verschuldigd voor alles wat ze samen met Wiel voor onze vereniging heeft betekend.

Toos rust in vrede en enorm bedankt voor je geweldige inzet voor ons Achilles’29!