In memoriam sjef van bergen

Onlangs bereikte ons het droeve bericht dat op 3 juni Sjef van Bergen is overleden, op 88 jarige leeftijd. Sjef was 64 jaar lid van onze vereniging. In zijn jongere jaren bezocht hij vele jaren de wedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast was Sjef met zijn bedrijf ook lange tijd sponsor van onze club. Ook toen hij niet meer in staat was de wedstrijden te bezoeken volgde hij Achilles’29 met veel interesse. Zijn zoon William hield hem maar al te graag op de hoogte van het reilen en zeilen van de club.

Na het onverwachte overlijden van zijn vrouw Willemien probeerde Sjef zo goed en kwaad als het ging de draad weer op te pakken. Het was zijn zoon William die in zijn voetsporen was getreden en Sjef volgde het bedrijf van zijn zoon met veel belangstelling. Ook William heeft zich in navolging van zijn vader opgeworpen tot een zeer trouwe sponsor van Achilles’29. Sjef was moedig zoals ook op de rouwkaart staat maar langzaamaan leverde hij toch steeds meer in. Sjef heeft bij velen een onuitwisbare indruk achtergelaten, niet voor niets is hij geridderd in de Orde van Oranje-Nassau.

Wij danken Sjef voor zijn trouw aan onze club en voor de vele jaren van sponsoring. Wij condoleren de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van Sjef met het overlijden en wensen hen alle sterkte toe om het verlies te dragen.

Namens alle leden van Achilles’29.

 

Sjef, rust in vrede!