In de toch al zo moeilijke periode waarin we ons allemaal bevinden moeten wij op onze site wederom melding doen van het overlijden van een trouw lid. Deze week overleed op 81 jarige leeftijd Leo Hoogstraten. Leo was vijftig jaar lid van Achilles’29 en op 4 januari jl. ontving hij daarvoor een oorkonde. Vele jaren lang bezocht Leo trouw de wedstrijden van ons eerste elftal, vrijwel altijd samen met zijn maat Peter Wouters.

Leo werd in Nijmegen geboren en werd later smid in Oeffelt. Vandaar uit verhuisde hij naar Groesbeek waar hij een kippenbedrijf begon. Samen met Lies fietsen ze er met Peter en Annie vaak op uit en gingen samen op vakantie. Ootmarsum was een favoriete plek.

In hun woning op de Cranenburgsestraat was iedereen welkom, veel mensen kwamen er op gezette tijden een kopje drinken met een stukje gebak erbij. Het was een plaats waar je gastvrij werd ontvangen, het was er geregeld “enne zuten ienval”. Ook maakte Leo met Lies vele jaren lang deel uit van een wandelgroep die lange tochten maakte. Al een aantal jaren liep Leo niet meer mee want hoewel hij gezond was, kon hij die afstanden niet meer goed aan.

Erg onverwacht, zoals zovelen nu overkomt, werd hij ziek. Hij werd opgenomen en daar ging het snel bergafwaarts. Met Leo verliest onze club weer een trouwe supporter en verenigingsman. Wij condoleren zijn vrouw Lies en de familie met het overlijden van Leo en wij wensen met name Lies alle sterkte om het verlies te kunnen dragen.

Leo, rust in vrede.

Leden Achilles’29