In memoriam Greet Kersten

Op vrijdag 2 februari jl. bereikte ons het droeve bericht dat Greet Kersten rustig is ingeslapen. Greet overleed in de leeftijd van 86 jaar en was vele tientallen jaren lang een graag geziene, heel vriendelijke en betrokken supporter van onze vereniging.
 
Voor de ouderen onder ons, Greet was de vrouw van Marinus, een man met een geweldige staat van dienst op onze Heikant, Marinus overleed ruim drie jaar geleden. Greet en Marinus hadden samen één zoon Harm, ook heel betrokken lid van onze club. Na het overlijden van Marinus nam Greet het lidmaatschap van hem over.
 
Greet kwam vanaf het moment dat ze Marinus leerde kennen veel op de Heikant waar haar man speler, jeugdtrainer en bovendien vele jaren lang samen met Jan Visser de technische staf vormde. Zelden werd een wedstrijd overgeslagen en ook bij feestjes was Greet met Marinus samen graag van de partij.
 
De jaren met de veteranen waren ook onvergetelijk. De uitstapjes waren slopend maar vooral heel gezellig, prachtige tijden en langdurige vriendschappen ontstonden en bleven.
 
Bij de nodige successen die er te vieren waren was Greet er maar wat bij, genietend van een drankje en vooral van de gezelligheid. Want Greet was een gezelligheidsmens, ze kon intens  genieten van het maken van een praatje en gezelligheid met anderen. Het was een vrouw die heel positief in het leven stond tot het laatst toe.
 
Het laatste jaar was er voor Greet een met nogal wat tegenslag, een bacteriologische infectie leidde er uiteindelijk toe dat een deel van haar been moest worden geamputeerd. En van het een kwam het ander, Greet haar gezondheid bleef broos waarbij haar leeftijd natuurlijk ook een rol speelde.
 
Dinsdag voorafgaand aan het overlijden bezochten enkele leden van Achilles haar nog in het herstelhotel. Ze vertelde dat ze na terugkomst op de Heikant nog twee keer daar te zijn geweest en ze vond het fijn dat het er allemaal zo netjes bij ligt en dat het met Achilles weer de goede kant op gaat.
 
Achilles’29 wil haar dank uitspreken voor de betrokkenheid en positiviteit die Greet altijd uitstraalde. Een mooi mens is van ons heengegaan.
 
Wij condoleren Harm, Ingeborg, Mijntje en Stijn en wensen hen alle sterkte toe.
 
Greet, dank voor je trouw en positiviteit en rust in vrede!
 
Bestuur en leden Achilles’29