In memoriam – Fons Thoonen

Op 21 mei jl. is ons lid Fons Thoonen op 77 jarige leeftijd overleden. Fons was vanaf 1968 lid van onze club en dus 55 jaar trouw lid.

Naast dat Fons een aantal jaren voor Achilles voetbalde was hij ook een flink wat jaren als vrijwilliger actief voor onze club. Jarenlang was Fons heel actief op onze accommodatie, hij zorgde er onder andere voor dat de kleedlokalen er altijd keurig netjes uitzagen, Fons was daar heel secuur in.

Ook was hij nog een aantal jaren actief als clubscheidsrechter. Toen al dienden zich bij Fons zware rugklachten aan, zelfs zodanig dat hij de gang naar de Heikant niet meer kon maken. Fons heeft al lange tijd de club alleen nog vanuit huis kunnen volgen maar dat deed hij dan ook heel trouw. Zijn vrouw Toos was ook lange tijd actief in onze kantine maar de zorgen voor Fons lieten Toos niet langer toe haar vrijwilligerswerk bij Achilles te doen.

Achilles condoleert Toos, haar gezin en familie met het verlies van Fons. Tevens wensen wij allen sterkte toe om het gemis te dragen en het een plekje te kunnen geven.

Fons, rust in vrede!