Holland Climate Group nieuwe businesspartner

Sinds dit seizoen is Holland Climate Group aangesloten bij het businesscollectief van Achilles’29.

We spraken met Tonny Kuperus, mede-eigenaar bij Holland Climate Group;

‘Nooit eerder waren zoveel mensen gedreven om duurzamer te leven. Maar liefst twee derde van de Nederlanders is geïnteresseerd in duurzaamheid of vindt het nastreven hiervan, op welke manier dan ook, belangrijk. Dit is waar Holland Climate Group haar oorsprong heeft gevonden.’

Holland Climate Group, afgekort HCG, is dé aanbieder als het gaat om laadpalen, zonnepanelen, airco-installaties en warmtepompen. We vinden het belangrijk om onze klanten kennis te laten maken met verduurzaming en vertellen je daarom graag meer over onze filosofie en de verbondenheid die we zowel met onze producten als met onze klanten hebben. Onze rustige aanpak, middels een persoonlijk gesprek, werpt zijn vruchten af en geeft de klant een vertrouwd gevoel.

Het uiterlijk van HCG

Ons logo, met het gekleurde molentje, verwijst naar onze diverse labels. Hierbij staat blauw voor hcgairco.nl, groen voor hcglaadpaal.nl, geel voor hcgzonnepanelen.nl en rood staat voor hcgwarmtepomp.nl.

Onze merknaam, Holland Climate Group, is recht door zee en spreekt voor zich.

Ons assortiment

HCG werkt uitsluitend met gerenommeerde merken, hiermee waarborgen we onze kwaliteit en zorgen we voor een opgeleverd product waar je jarenlang plezier van hebt.

Contact

Heeft u interesse in verduurzaming van uw bedrijf of woning? Neem dan vrijblijvend contact op met Tonny Kuperus.

HCG Nijmegen | Tonny Kuperus | 085 – 0402199 | info@hollandclimategroup.nl

Holland Climate Group