De afgelopen seizoenen was dé verswinkel uit Groesbeek al als sponsor verbonden aan Achilles’29, maar vanaf het aankomende seizoen wordt het sponsorschap uitgebreid, waardoor de groente- en fruit speciaalzaak als partner toetreedt binnen het ABC.

De in de Dorpsstraat centraal gelegen verswinkel biedt een rijke variatie aan verse producten. Geen tijd of zin om te koken? Of liever vaker genieten van een vers bereide maaltijd, zonder ervoor in de keuken te staan? De maaltijdservice biedt dé uitkomst. Naast verse groenten en fruit heeft Hemmy van Haaren ook heerlijke maaltijden binnen haar assortiment. Elke week een ruime keuze uit maaltijden en soepen die aan huis worden bezorgd!

VitaLogisch is hét nieuwe begrip binnen de versspeciaalzaak. Door een ruime keuze aan kwaliteit van verse groenten en fruit maakt het een gezonde eetwinkel.

Jacqueline van Haaren: “Een gezonde leefstijl begint bij goede voeding. Door samen te bewegen houd je jezelf vitaal; VitaLogisch!”.

“Echt (h)eerlijk smaakvol.”, aldus Hemmy van Haaren.

De sponsorcommissie van Achilles’29 is verheugd met de upgrade van sponsor naar partner en kijkt positief uit naar de samenwerking in de nabije toekomst.