Gouden duo herenigd: Noek Beers naar Achilles’29

En wij verzekeren u, dit is geen 1 aprilgrap.

Achilles’29 heeft zich weten te verzekeren van de diensten van topschutter Noek Beers. Met het aantrekken van Groesbeker Beers en eerder Luuk Langeveld wordt het ‘gouden duo’, dat bij Orion goed was voor vele goals en assists, herenigd.

Beers komt over van Juliana Malden, de club die hij aan het begin van dit (inmiddels afgebroken) seizoen, versterkte. Beers begon met voetballen bij Orion, maar trok in de C-junioren naar de Treffers. Daar liet hij in de jeugd en in het zaterdagteam het net veelvuldig bollen. Beers dwong daarmee een overstap naar het eerste elftal van Orion af. Ook bij Orion liet Beers zien een neusje voor de goal te hebben, hij scoorde er 39 goals in twee seizoen (waarvan één afgebroken seizoen), hetgeen hem een transfer naar Juliana Malden opleverde.

De overstap naar Juliana Malden betekende ook een voetbalbreuk tussen het eerder genoemde ‘gouden duo’ Langeveld en Beers. De wens om weer samen te voetballen bleek nog altijd groot. Dit in combinatie met de goede gesprekken tussen Beers, trainer Kaiser en de technische commissie, hebben Beers doen besluiten de overstap naar Achilles’29 te maken.

Welkom bij Achilles’29, Noek

Foto Rob Koppers

Noek Beers