Geslaagde seizoensafsluiting JO-12

Afgelopen weekend was de jaarlijkse afsluiting van het seizoen, dit keer op Sportpark de Heikant. Vrijdagmiddag was de start en werden de slaapplaatsen ingericht in de Heikant Lounge.

Na een onderling mix toernooi, was het tijd voor een bordje “Bep” Soep + broodje knak en de quiz avond. Een quiz met diverse vragen over de politiek, nationaal en internationaal voetbal en natuurlijk over ons Achilles’29. Na de quiz was het alweer bedtijd en werd er natuurlijk nog even tot in de late uurtjes nagepraat. Zaterdagochtend een goed ontbijt om vervolgens op pad te gaan voor de Vossenjacht in het dorp. Met diverse posten, welke niet allemaal snel te vinden waren. Sinds wanneer loopt er een tuinman in Park Mariëndaal? En kon er blijkbaar ook gevist worden in het Groeske. In het “Vilje” was een Sarah verstopt en bij Van Haaren stond er ineens een groenteman buiten de winkel. Uiteindelijk was het iedereen gelukt de vossen te vinden. Na een lekker buikschuiver op de stormbaan was het in de middag tijd voor een plons in Gochness. Bij terugkomst een lekker maaltijd van hamburger, sla en piepers. Om vervolgens te strijden om de penalty bokaal. Voor deze gelegenheid was speciaal ingevlogen, de 1e keeper van Achilles’29, Jorrit Kanters. Hij kreeg de nodige pingels om zijn oren, uiteindelijk bleek Milan de winnaar van de wedstrijd.

Tegen de avond tijd voor een mooi kampvuur om zo weer een prachtige dag te eindigen.

De laatste dag stond in het teken van de Jan de Bruin Troffee samen met Jong tegen oud. Tijdens 8 spellen, werd de techniek, snelheid en nauwkeurigheid van de spelers getest en konden er punten worden verdiend. Een 3e plaats was voor Wouter, de 2e plaats was voor Ben. En de grote winnaar was Mart, hij mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. En komt zijn naam, net als van zijn vader in 1986, op de beker te staan. Om 13.00 uur waren alle ouders aanwezig om de dag af te sluiten met een wedstrijd Jong tegen Oud. Uiteindelijk moest de VAR ingrijpen om in de laatste seconde een corner toe te wijzen, deze werd door de jeugd winnend binnen geschoten. Na de prijsuitreiking kon iedereen moe maar voldaan lekker naar huis.

We kunnen terugkijken op een geweldig weekend met dank aan de organisatie, de helpers, de begeleiding en spelers van JO-12 en een speciaal dank aan Bep Verriet voor het geweldige eten.

Tot volgend jaar.