Aan de prachtige dijk tussen Ooij en Erlecom staat Vakantiehuis Nijmegen. Een geweldig opgeknapte boerderij die sinds een aantal jaren dienst doet als vakantie huis voor grote groepen. Toen eigenaar Rene van de Wal en Matje Schaap het voorstel deden om op het uitgebreide terrein de aftrap te doen van het nieuwe seizoen, hoefden we geen twee keer na te denken… Wat velen niet wisten is dat Rene er een tweede liefde op na houd, exclusieve old timers. Dat we dit als verrassing achter de hand hadden maakte de voorbereiding al leuk.

Vele sponsoren hadden zich netjes volgens de RIVM richtlijnen aangemeld en werden ontvangen in een ware snoepwinkel. Waar de sponsoren langzaam binnendruppelden werd er zijlings nog even meegeholpen om een exclusieve Porsche te laden op een trailer van een trotse Franse koper.

De ruim 60 sponsoren konden zich in de zeer ruime landelijk gebouwde showroom vergapen aan tal van Porsches, Jaguars, Mercedessen in alle kleuren uitvoeringen en prijsklassen.

Huisfotograaf Ton Niessing had eenieder op de gevoelige plaat vastgelegd waarna het gezelschap ontvangen werd door gastheer Robert Claus. Rene en Matje vertelde over de geschiedenis van het Vakakantiehuis en uiteraard de Oldtimers.

Hierna was het de beurt aan Wim Benders van Germania en onze eigen voorzitter Pjotr van der Horst. De aanwezigen werden bijgepraat over de huidige samenwerking van beide clubs en de toekomst.

De geur van de BBQ kwam ons tijdens het interview al tegemoet, niet veel later konden we op gepaste afstand genieten van het overheerlijke BBQ buffet

Op deel twee van de avond kwam de gehele selectie en staf om kennis te maken met de sponsoren en zich voor te stellen. Waar de meeste spelers wat onwennig in enkele zinnen iets over zichzelf vertelde nam trainer Ruud Kaiser uitgebreid de tijd zijn ervaringen te delen met de aanwezigen.

Daarna was er het Breaking News waar Robert het al enkele keren over had gehad. Licht uit spot aan. Met een indrukwekkend filmpje werd de nieuwe rugsponsor bekend gemaakt. Onder luid applaus was duidelijk geworden dat Van Duinen Reclame komende jaren op ons prachtige tenue staat.

Leon Woudstra vertelde over zijn Achilles’29 verleden, hij vindt het mooi om te zien dat vele vrijwilligers bezig zijn om van Achilles’29 weer iets moois te maken, hier wil hij graag een steentje aan bijdragen.

Voor alle aanwezigen had van Duinen Reclame nog een mooi aluminium Achilles bierviltje als presentje.

Hiermee kwam er langzaam een eind aan deze geweldige sponsoravond. Uiteraard werden gastheer Rene van de Wal en Matje Schaap bedankt met een lokaal drankje van Bierbrouwerij Biberius.

Namens de sponsorcommissie bedanken wij Rene van de Wal, Matje Schaap, Ruud Mulders van Biberius, Robert Claus en alle aanwezigen voor jullie komst.

Tot op sportpark Noord.

Samen togen wij ten strijd