ERIK OUDENDIJK; VAN SUPPORTER NAAR BUSINESS LID!

Trots verwelkomt Achilles’29 Erik Oudendijk van EJO-Consultancy bij het Business Collectief.

Erik Oudendijk van EJO-Consultancy volgt al een aantal jaren Achilles’29 op de voet en is vaak bij wedstrijden aanwezig geweest. Na een aantal jaren als seizoenkaarthouder is voor hem nu het moment gekomen om Achilles’29 op een andere manier te gaan ondersteunen. Namens EJO-Consultancy zal hij de komende drie seizoenen als partner verbonden zijn aan de club en zoveel mogelijk wedstrijden op sportpark Noord gaan bezoeken.

Erik Oudendijk: “Wij zijn van mening dat wanneer iemand opzoek is naar een beveiligingsoplossing dit kwalitatief moet zijn maar ook betaalbaar. Daarnaast het eerlijke verhaal, samen tot een oplossing komen en een win-win situatie. Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen en dan met namen gericht op camerabeveiliging en toegangscontrole”.

Als voorbeeld, eind 2019 hebben wij de opdracht mogen ontvangen voor de vervanging van het camerasysteem binnen het CWZ-ziekenhuis te Nijmegen, de realisatie hiervan loopt nu vol op. Verder hebben wij landelijk projecten in het hogere risico segment, maar hebben ook voetbalstadions voorzien van camerabeveiliging. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Ook voor woningen en kleinere (Retail) ondernemingen hebben wij de juiste betaalbare oplossing, aldus Erik.

Van harte welkom bij het Achilles’29 Business Collectief en tot op sportpark Noord!

EJO Consultancy