De eerste ‘Vriendjes- en vriendinnetjesdag’ een groot succes

Bij Achilles vinden we het belangrijk om activiteiten te organiseren voor onze jeugd. Een vriendjes- en vriendinnetjesdag mag hierbij niet ontbreken. Afgelopen maandag vond tijdens de training de allereerste ‘Vriendjes-en vriendinnetjesdag’ plaats.

Op het hoofdveld
Met een goede opkomst bij alle jeugdteams, goed weer, voetballen op het hoofdveld, muziek door de speakers en ook nog eens lekkere chips, spekkies en ranja waren er volop blije gezichten. We kunnen spreken van een succesvolle avond. Voor herhaling vatbaar!

Voetballen en plezier
Bij Achilles’29 voetballen betekent een combinatie van presteren en plezier. We vinden het belangrijk dat al onze jeugdspelers met plezier naar De Heikant komen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes plezier hebben met trainen en wedstrijden spelen. Daarnaast willen we onze spelers opleiden en vinden we het leuk om ook wedstrijden te winnen. We zijn immers een voetbalclub. Naast voetballen zijn er bij de Achillesfamilie volop activiteiten: Van jeugdkamp tot Sinterklaas en binnenkort is er weer een leuke paasactiviteit.

Kom bij Achilles
We hopen natuurlijk dat er kinderen zijn die super enthousiast van het voetbal zijn geworden en van onze club. Vond jij de training super leuk en wil je nog eens meetrainen? Of wil je ook eens een keer meetrainen om te kijken of voetbal en Achilles’29 bij je passen, dan hebben we goed nieuws. Je bent altijd van harte welkom. Neem contact op met François Stevens via 06-22939821. Het is natuurlijk ook mogelijk om je aan te melden en te komen voetballen bij Achilles.

Tot snel op De Heikant, bij Achilles’29 waar plezier en presteren hand in hand gaan.