Business partner PreKan; ‘Prettig kantoor!’

Sinds dit seizoen is PreKan partner bij Achilles’29.
PreKan staat voor ‘Prettig Kantoor’ en biedt een uniek totaalconcept voor de werkvloer. Eigenaar Hans Cleijne richt zich daarbij voornamelijk op kleine en middelgrote bedrijven, die voorzien willen worden van goede koffie- en hygiëneproducten.” Een opmerkelijke combinatie? Ja. Een logische? Idem. Bij de terugkeer naar de Heikant was Achilles op zoek naar een partner voor koffie- en hygiëneproducten en kwam al snel bij PreKan uit.

Hans werkte vijftien jaar voor Unilever en kwam toen vaak in contact met leveranciers die ieder hun eigen specialisme hadden, maar nooit een combinatie van diverse specialismen aanboden. “Het is voor bedrijven soms behoorlijk kostbaar om voor hun kantoorvoorzieningen met verschillende partijen in zee te gaan. Dus zette ik een totaalconcept op, om in álle wensen te kunnen voorzien.

TOTAAL IS OOK ÉCHT TOTAAL
Vanaf dag één richt PreKan zich op koffie(toebehoren) én hygiënemiddelen. Naast producten, verzorgt het bedrijf ook de service en het onderhoud. “Ons totaalconcept gaat van het plaatsen van een koffieautomaat of zeepdispenser, tot een eenvoudig bestelproces en kostenbeheer. Qua producten hebben we een compleet assortiment. Niet alleen toiletrollen, ook houders. Niet alleen koffie, ook automaten.

PARTNERS
PreKan is naast Achilles’29 ook partner van het Rode Kruis. Voor het Rode Kruis richt ik rondom de Vierdaagse al enkele jaren de Wedren in met de nodige dispensers en koffie gerelateerde artikelen.

Dit is altijd een drukke tijd, maar doe het met veel voldoening en stop pas als iedereen weer tevreden is.

Meer weten? Kijk op Prekan.nl Wilt u een persoonlijke afspraak maken? Dat kan! Bel met Hans en hij maakt graag een afspraak: 024-3888679

PreKan