Geslaagde Business op Locatie

Afgelopen donderdag had de Business club van Achilles’29 een Business event op locatie.

Deze Business op Locatie was bij Van Bergen Tweewielers aan de Pannenstraat in Groesbeek.
Eigenaar William van Bergen begon de avond met een woord van welkom voor de circa 40 belangstellenden die op deze avond aanwezig waren.

Vervolgens werd de groep in tweeën gesplitst. Eengroep kreeg een rondleiding in de werkplaats en luisterde naar het enthousiaste verhaal van Maurice en Freek.  Hun passie voor het vak straalt er vanaf, mede door de nieuwe werkplaats die 1 ½ jaar geleden professioneel is ingericht tot Shimano service center. Hier worden dagelijks met 4 monteurs nieuwe fietsen rijklaar gemaakt en allerhande reparaties uitgevoerd met de beste gereedschappen.

De andere groep bleef in de winkel en mocht het loopbaanverhaal van William aanhoren, heel boeiend. Van politiepet tot trotse winkeleigenaar. In dit verhaal passeerde de oprichting van Sjef van Bergen, verhuizingen, uitbreidingsplannen en de hedendaagse werkelijkheid. Dat het met keihard werken uiteindelijk tot dit bedrijf is geworden, is een resultaat waar je William zeker trots op mag zijn.

Daarnaast was Rob Beset, eigenaar van FREEBIKE uitgenodigd om een verhaal te geven over het ontstaan van dit vrij nieuwe fietsmerk, de coronaperikelen, onderdelen inkoop, leveringen, marktgroei etc. Rob prees William dat hij midden in de onzekere coronaperiode toch veel fietsen besloot in te kopen om later niet mis te grijpen. Ondernemersrisico met durf, lef en de overtuiging dat er altijd kansen liggen, de beloning volgt later.

Nadat beide groepen op de twee locaties hadden rondgekeken en de verhalen hadden aangehoord, was er uiteraard voldoende tijd om te netwerken. Ruud, Bart en Luuk Mulders van Brouwerij Biberius zorgden voor lekkere hapjes en heerlijke biertjes, door hen zelf gebrouwen.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd event! Wij bedanken William van Bergen voor de gastvrijheid waar ook voor u de deur altijd openstaat.

Van Bergen Tweewielers | Pannenstraat 8 | Groesbeek | 024 – 397 7477
www.vanbergentweewielers.nl

www.freebike.nl
www.brouwerij-biberius.nl