BUSINESS IN DE SPOTLIGHT – Michel Verriet

In de reeks “BUSINESS IN DE SPOTLIGHT” geven wij business leden de mogelijkheid om zichzelf te presenteren.

Michel Verriet glasbewassing en interieurverzorging

De start van het bedrijf

Het was rond de eeuwwisseling toen Michel besloot met een eigen glazenwasbedrijf te beginnen. Gedurende de lange reeks van jaren heeft hij zijn klantenkring enorm zien groeien, zowel de particuliere klanten als de bedrijven. Kwaliteit leveren, afspraak is afspraak en een vriendelijke omgang met de klanten waarbij altijd tijd is voor een geintje en als de tijd het toe laat, voor een bakkie.

Glasbewassing is meer dan glas

Naast glasbewassing reinigt Michel ook op een professionele manier trespa houtwerk en kunststof kozijnen. Daarnaast maakt Michel ook dakgoten schoon. Dat allemaal met hoogwaardige kwaliteit reinigingsmiddelen.

Ondernemerschap en Covid19

Net als veel ondernemers heeft ook Michel te lijden gehad van Corona maar dan vooral heel letterlijk. In november 2020 testte hij positief en of dat nog niet genoeg was kreeg een ziekenhuisbacterie vat op hem. Tot enkele keren toe is Michel opgenomen geweest en het heeft hem heel ver terug geworpen. “Het virus heeft me gesloopt en ik heb maanden niet kunnen werken, mijn conditie was zeg maar nul. Heel veel rust, geduld en begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik nu weer voor halve dagen werk al ben ik nog lang niet de oude. Ik heb geprobeerd al mijn klanten te informeren en bij verreweg de meesten was er begrip, bij enkelen niet maar dat is dan maar zo. Ik ben blij dat ik mijn werk langzaam aan weer op kan pakken”.

Interieurverzorging

Sinds enige jaren heeft Michel de bedrijfsactiviteiten uitgebreid en is hij ook actief op gebied van interieurverzorging. Opzet is zich op de langere termijn deze activiteiten uit te gaan breiden. “Ik zie mij als ik richting de zestig ga niet meer dagelijks op een hoge ladder staan” denkt hij hardop. Met interieurverzorging en reiniging kan ik een completer pakket aanbieden en de vraag is er ook naar.

Sponsoring

“Achilles’29 is mijn club en ik herken me weer in de visie die de club uitstraalt. Weten waar je staat en aandacht voor iedereen, de spelers, ongeacht het niveau, steunende leden en sponsors. Ik heb vertrouwen in de weg die nu wordt bewandeld en daar draag ik graag mijn steentje aan bij”. Voor contact, raadpleeg de website www.schoonmaakgroesbeek.nl of bel Michel 06 – 54 98 50 92.

Michel Verriet