BUSINESS IN DE SPOTLIGHT – Hemmy van Haaren

In de reeks “BUSINESS IN DE SPOTLIGHT” geven wij business leden de mogelijkheid om zichzelf te presenteren.

Hemmy’s verswinkel bestaat 25 jaar

Dé verswinkel van Groesbeek, die van onze business partner Hemmy van Haaren, bestaat 25 jaar. Hemmy en zijn vrouw Jacqueline zorgen er dagelijks voor, met veel passie en liefde voor het vak, dat er smaakvolle versproducten in hun winkel klaar liggen voor de verkoop. Daarbij uiteraard ondersteund door een enthousiast team medewerkers. De winkel staat voor kwaliteit en ambachtelijk, de leus “Uw gemak is onze zorg’ staat op de winkel aan de Dorpsstraat.

Er is gedurende 25 jaar natuurlijk veel veranderd, het uitgangspunt is het bereiden van een smaakvolle en gezonde maaltijd. Met het uitgebreide groenten- en fruitassortiment kunnen de klanten zelf hun maaltijd naar wens bereiden. Ook kunnen mensen kiezen voor het gemak van de huisgemaakte specials of kant- en klare maaltijden.

Door te luisteren naar de wensen van de klanten is de winkel uitgegroeid naar waar deze nu staat. Hemmy van Haaren viert het jubileum dit jaar groots. Hemmy’s straatprijs zal in heel 2021 naam gaan maken. Maandelijks valt er een straat uit de gemeente Berg en Dal in de prijzen bij de trekking. Ook kan er gespaard worden voor een gratis fietskoeltas. Voor meer informatie over beide acties verwijzen wij u naar de website www.hemmyvanhaaren.nl

Achilles’29 feliciteert Hemmy en Jacqueline met het 25-jarig jubileum van hun prachtige winkel.

Hemmy van Haaren