BUSINESS IN DE SPOTLIGHT –
EJO-Consultancy

In de reeks “BUSINESS IN DE SPOTLIGHT” geven wij business leden de mogelijkheid om zichzelf te presenteren.

EJO-Consultancy is al jaren actief in de beveiliging en dan met name in de camerabeveiliging. Wij leveren systemen van groot tot klein en dan kun je denken aan een ziekenhuis maar ook aan woonhuizen of kleine winkels. Maar wij zijn ook actief op het vlak van opsporing bij politie en recherchebureaus met camerasystemen.

Wij doen dit van A t/m Z en de klant wordt volledig ontzorgd en heeft na afloop een systeem wat kwalitatief op nummer 1 staat.

Camerasystemen zijn er in verschillende kwaliteitsklasse en worden tegenwoordig geleverd door iedereen, en daar gaat het mis. Want wij zijn van mening dat niet iedereen het juiste doet of levert. Je voetbalschoenen koop je ook niet bij de slager.

Voor alle leden van Achilles’29 hebben wij een pakket samengesteld die volledig geconfigureerd wordt aangeleverd met gratis remote support. Wij zullen een advies geven waar camera’s geplaatst kunnen / moeten worden. Iedereen kan deze zelf installeren een systeem wordt plug en play geleverd.  Mocht het toch niet lukken dan komen wij eenmalig ondersteunen. (1 uur) Normaal kost deze samenstelling met 3 camera’s € 1.595,= incl. btw maar speciaal voor leden van Achilles bieden we deze aan voor € 1.395,= incl. btw. Daarbij leveren wij een cheque van €50,= die ingeleverd kan worden bij de penningmeester en dan kan ALLEEN Achilles’29 deze incasseren.

Hoe ziet het pakket er uit:

  • 3 x een 5MP camera in en outdoor,
  • Recorder max. 4 camera’s, HDD 2TB.
EJO Consultancy

Per camera wordt een kant en klare kabel geleverd van 30 meter. Gratis een mobiele app welke te downloaden is bij de bekende app stores, zo kunnen beelden, zowel live als opgenomen worden bekeken, als je maar beschikt over een internet verbinding. Uiteraard een handleiding hoe alles gaat functioneren.

We kunnen ook andere oplossingen samenstellen voor meer camera’s, informeer naar de mogelijkheden. Maar 1 ding is zeker van ieder systeem dat wordt verkocht daar wordt Achilles’29 beter van. Hiermee wordt de wereld weer een beetje veiliger, en zijn uw eigendommen beschermt.

En onze club weer wat rijker.

Samen togen wij ten strijd

Meer info stuur een email naar info@ejo-consultancy.nl met als referentie spotlight Achilles’29.