BUSINESS IN DE SPOTLIGHT – Derks Containerservice B.V.

In de reeks “BUSINESS IN DE SPOTLIGHT” geven wij business leden de mogelijkheid om zichzelf te presenteren.

Derks Containerservice B.V, een begrip in de regio!

De start

Als z’n hele leven is Michel Derks al in de metaal werkzaam. De eerste jaren in loondienst en startte in 2004 met een compagnon zijn eerste onderneming. Een jaar of 10 later was het tijd om alleen verder te gaan en in 2013 was Derks Containerservice BV, in de volksmond DCS, geboren.

DCS is in de regio een begrip in met name containers in vele soorten en maten. DCS  richt zich, behalve op de verkoop van nieuwe producten, ook op onderhoud, keuringen  en reparatie van bestaande containers, persen en aanhangers.

Enkele voorbeelden

Containers of kippers voorzien van nieuwe bodem- en/of zijwandplaten. Onderhoud aan perscontainers, , reparatie en onderhoud van vuilniswagens, veeg -vuilmachines en afzetsystemen.

Stralen, spuiten, lassen, je kunt het zo gek niet bedenken maar voor vrijwel elke aanpassing of klus heeft DCS de juiste oplossing.

Ook voor alle strengen Nederlandse en Duitse TÜV keuringen van Containers kunt u bij DCS terecht.

Met onze kennis van de markt en van de mogelijkheden, bieden wij een gedegen advies voor de oplossing van uw probleem.

Truckwash

Op de locatie aan de Industrieweg in Nijmegen heeft DCS  de beschikking over een compleet ingerichte werkplaats om dergelijke handelingen snel en vakbekwaam voor u te kunnen uitvoeren.

Toen deze locatie in 2014 vrij kwam was de keuze snel gemaakt. Ik kwam vanuit een halletje van 200m² terecht in een mooie  ruimte met bovenloopkraan grenzend aan een vrachtwagen wasstraat. Deze hebben we er meteen bij gehuurd.  Veel chauffeurs zijn netjes op hun vrachtwagen wisten de weg hier naartoe al snel te vinden. Ook brengen en halen chauffeurs hier vaak containers op en rijden ondertussen met hun truck door de wasstraat.

Derks Containerservice B.V. en Achilles’29

Jaren geleden kwam ik bij de Zwitserloot Dakrun in Groesbeek in de “sponsor tent” in contact met  Jan van Kesteren van de gelijknamige firma. Naast het hardlopen en containers  ging het al snel over Achilles’29 en niet lang daarna kwam de vraag op ook ‘een bordje te doen’ al snel op tafel. Na al die jaren is ook van Kesteren BV nog steeds een klant van me en draag ik mijn steentje bij als sponsor bij Achilles’29.

Wilt u meer weten over Derks Containerservice BV? Neem dan eens een kijkje op  www.dcscontainers.nl.