BUSINESS IN DE SPOTLIGHT – Bike Life Sjef van Bergen

In de reeks “BUSINESS IN DE SPOTLIGHT” geven wij business leden de mogelijkheid om zichzelf te presenteren.

Bike Life van Bergen breidt uit

Bike Life Sjef van Bergen is een begrip in Groesbeek. De zaak van onze goudsponsor William van Bergen is gehuisvest aan de Pannenstraat in Groesbeek. De tijden dat er bijna alleen stadsfietsen rondreden ligt ver achter ons. Mountainbikes, racefietsen, hybridefietsen en elektrische fietsen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het aanbod van Bike Life.

Doordat het assortiment sterk is uitgebreid is de werkplaats uit z’n jasje gegroeid. Het vak van fietsenmaker is sterk veranderd door de grote variëteit aan fietsen, ook de elektronica in fietsen heeft een sterke vlucht genomen. Toen enkele monteurs hun werk soms deels in de buitenlucht moesten verrichten, besloot William dat de werkplaats los moest worden gekoppeld van de winkel.

Naast de winkel stond een ruimte leeg van circa 145 m², die is ruimschoots groter dan de huidige 60 m² die de monteurs nu tot hun beschikking hebben. Sinds begin maart werken Shimano en William samen aan de inrichting van de nieuwe werkplaats die waarschijnlijk rond 1 juni a.s. klaar zal zijn.

Jarenlang was het de bedoeling te verhuizen naar het nieuwe Bedrijventerrein Hulsbeek, het kwam er niet van. Uiteindelijk is William heel tevreden met de oplossing die er nu is gevonden. Klanten voor nieuwe of tweedehandse tweewielers kunnen in de wat ruimere winkel terecht. En de monteurs hebben volop de ruimte met vaardige handen de reparaties uit te voeren. U bent uiteraard nu op afspraak welkom en op den duur kunt u het eindresultaat met eigen ogen bekijken. De koffie staat klaar. Wij verwijzen u ook naar de website www.sjefvanbergen.nl

Achilles’29 wenst William succes met de verbouwing en uitbreiding van zijn mooie zaak.

Hieronder alvast een kleine sneak preview:

Bike Life Sjef van Bergen