Benjamin Maria versterkt Achilles. Bjenze Graat laat contract ontbinden

Achilles’29 heeft zich weten te versterken met Benjamin Maria. Met zijn komst volgt Maria zijn oudere broer Gianluca richting de wit zwarten en vult hij de vrijgekomen plek na het vertrek (zie verderop in dit bericht) van Bjenze Graat in.

Maria kan gezien worden als een talentvolle vleugelspeler, die zowel op links als rechts uit de voeten kan. De pijlsnelle en behendige 19-jarige Venraynaar komt over van SV Venray en was na één gesprek overtuigd van een overstap naar Achilles’29. Voorheen speelde Maria naast SV Venray ook in de jeugdopleiding van VVV Venlo.

Wij heten Benjamin van harte welkom en wensen hem veel succes bij Achilles’29 toe.

Vertrek Bjenze Graat

Tegenover de komst van Maria, staat het vertrek van Bjenze Graat, die ondanks een eerder akkoord het verzoek heeft neergelegd zijn overeenkomst met Achilles’29, i.v.m. privé omstandigheden te ontbinden. Graat en Achilles’29 zijn ontbinding overeen gekomen.

Graat zal een flinke stap terug doen en trekt na dit seizoen naar JVC Cuijk, zijn jeugdliefde, dat in de derde klasse zaterdag speelt. Daar kan hij zijn privé omstandigheden onder minder druk aanpakken en toch nog tegen een bal aan trappen.

Wij wensen Bjenze veel succes in de toekomst toe en bedanken hem voor zijn inzet in het afgelopen seizoen.