Autobedrijf Müskens sluit aan als partner

Autobedrijf Müskens is partner geworden bij het business collectief van Achilles’29.

Müskens is al sinds jaar en dag een vaste sponsor van Achilles’29. Je bent als Groesbeeks bedrijf al bijna aan je stand verplicht om verenigingen te ondersteunen. Het zou eeuwig zonde zijn als een vereniging als Achilles’29 met al hun vrijwilligers en trouwe fans zou verdwijnen , vandaar dat we ze blijven steunen aldus Jacques Müskens.

Autobedrijf Müskens is in 1945 opgericht en is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe- en gebruikte auto’s. In 1971 gestart als dealer van Toyota en nog steeds actief met Toyota als VETOS dealer.

Ook voor andere merken kunt U bij ons terecht, zowel voor aanschaf, onderhoud, schade herstel en APK. Onze spreekwoordelijke service en kwaliteit is dus niet alleen voorbehouden aan eigenaren van Toyota, Lexus en Daihatsu.

De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan alle andere merken kunnen uitvoeren.

Een allround bedrijf dus, dat op bijna al uw autowensen in kan gaan.

Ons deskundig en vakbekwaam personeel staat altijd voor u klaar, om u van betaalbare service te voorzien!

Het Achilles’29 Business Collectief verbindt bedrijven en ziet er ook al regelmatig successen uitkomen. Zo bestelde CoolCar Nederland onlangs een nieuwe Toyota Aygo bij Müskens en werd de styling en reclame-uiting uitgevoerd door van Duinen Reclame. Een win win voor alle partijen zoals een business collectief hoort te werken. Meer info op www.muskens.nl

Op de foto: Bas van Loon en Herbert lentjes , Jacques Müskens en Hans van Duinen

Autobedrijf Müskens