ALPHA TELECOM VOEGT ZICH TOE AAN HET ZAKELIJKE NETWERK VAN ACHILLES’29

Vanaf de start van het huidige seizoen is Alpha Telecom verbonden aan het Business Collectief van Achilles’29. Het in Nijmegen gevestigde telecombedrijf is dé specialist op het gebied van bereikbaarheidsoplossingen.

Alpha Telecom heeft een breed aanbod van diensten. Van zakelijke telecomoplossingen tot aan mobiele telefonie, internet en mobile device management. “Onze oplossingen maken uw bedrijf optimaal bereikbaar”, aldus Tonny Kuperus; eigenaar van Alpha Telecom. Vanuit deze filosofie ondersteunen, adviseren en begeleiden zij bedrijven met zakelijke telecomdiensten en haar telecomomgeving.

Op de vraag wat Alpha Telecom onderscheidend maakt ten opzichte van andere telecombedrijven? Tonny Kuperus: “Wij zijn een organisatie wie service en klanttevredenheid voorop stelt”. Nadat Tonny jarenlang ervaring in de telecom en ICT-branche heeft opgedaan, is hij halverwege 2018 zijn eigen bedrijf gestart. Hierdoor was het voor hem mogelijk om zijn eigen visie en strategie toe te passen om uiteindelijk de gewenste optimale klanttevredenheid te realiseren. “Een dienst of een product is slechts een middel. Echter zijn wij juist die professionele organisatie die de klant niet uit het oog verliest en niet alleen de positie van partner aanneemt bij de verkoop van een diensten of producten. Wij geloven juist in oplossingen en in het meedenken met onze relaties en focussen ons op hetgeen daarna!”, aldus Tonny.

Naast haar corebusiness, telecommunicatie, richt het bedrijf zich ook steeds meer op ICT. “We merken dat er steeds meer vraag is naar een totaaloplossing. Niet alleen in de telecom, maar ook werkplek- en cloudoplossingen. Deze bieden wij nu al aan onze klanten, doormiddel van slim samen te werken met organisaties die hier zeer bekwaam in zijn. In het aankomende jaar gaan wij ons meer op de strategische samenwerkingen richting de ICT focussen, aldus Tonny.

Waarom Alpha Telecom is ingestapt bij het Achilles’29 Business Collectief? Tonny Kuperus: “Ik wil graag deel uit maken van een prachtige club met een mooie schare van ondernemers die hier achter staan. Gezamenlijk versterken wij elkaar en werken wij samen aan de wederopbouw richting een positieve toekomst!”.

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf of zelfs een vrijblijvende telecomscan? Neem contact op via de website: www.alphatelecom.nl.

Alpha Telecom