Achilles’29 weer interessant als erkend leerbedrijf

Sinds enige tijd is Achilles’29 weer een geaccrediteerd (erkend) leerbedrijf. Dit betekent dat we in de gelegenheid zijn om trainers te begeleiden bij hun eerste of volgende stappen in hun carrière.

Een belangrijk deel van MBO opleidingen bestaat uit leren en werken in de praktijk, de zogenaamde beroepspraktijkvorming. Leerlingen die de opleiding “sport en bewegen” of  “sport op maat” volgen, kunnen zich via het leerprofiel aanmelden bij onze vereniging.

Onze Adviseur Voetbal en Opleiding Wilfred Schoonderbeek, beschikt over de erkenning en diploma’s om sportieve leerlingen tijdens de stage te begeleiden als praktijkopleider.

Op www.s-bb.nl wordt een leerprofiel aangemaakt waarin ook een link naar onze website zal staan.

Het past binnen doelstelling van onze vereniging daar waar mogelijk jongeren in te zetten die een toegevoegde waarde hebben bij het bevorderen van het spelplezier. Andersom denken we dat Achilles’29 jonge sportieve studenten een goed podium kan bieden om de eerste stappen te maken richting een werkplek binnen het voetbal of andere sporten. Heb je interesse, meld je dan gerust bij ons aan voor een gesprekje.

Meer informatie vind je hier.

Beroepsonderwijs