Achilles’29 trekt met Julian Calor eerste nieuweling aan

De technische commissie van Achilles’29 is verheugd te kunnen melden dat Julian Calor volgend seizoen in het wit zwart speelt. Hij komt over van het Belgische Witgoor Dessel.

Met Calor (26) haalt Achilles’29 een verbindende middenvelder met een goede techniek, een groot loopvermogen en een goed inzicht in huis, die inmiddels een mooie staat van dienst in de voetbalwereld heeft opgebouwd. Zo speelde Calor in de jeugd van Willem II, RKC Waalwijk en Vitesse. Met die laatste club kwam Calor ook nog in de eredivisie uit. Na zijn avontuur bij Vitesse trok Calor naar Cambuur Leeuwarden, waar hij 5 keer in de Jupiler League in actie kwam.

Na zijn avonturen bij meerdere BVO’s koos Calor ervoor om bij de amateurs te gaan voetballen. Voor TEC speelde hij 44 duels in de Jacks League om vervolgens 40 duels in de de derde divisie voor OSS’20 in actie te komen. Als laatste speelde hij, zoals eerder gemeld, bij het Belgische Witgoor Dessel, dat uit komt op het 5e niveau in België wat vergelijkbaar is met de derde divisie in het Nederlandse amateurvoetbal.

Welkom Julian en veel plezier en succes bij onze club.

Julian Calor